آیا باقلا را می شناسید؟می دانید در کدام قسمت ایران استفاده بیشتری دارد؟آیا می دانید کنسرو هم دارد؟آیا از قیمت کنسرو باقلا اطلاعاتی دارید؟
آنچه در این مقاله میخوانید:
باقلا
باقالا از خانواده حبوبات است و گیاه بومی جنوب غرب آسیا و شمال آفریقا به حساب میآید. این دانه محصول فصل خنک بهخصوص بهار است و بیشتر در مناطق سردسیری و شمالی کشور کشت میشود. با این حال در پاییز و زمستان در بعضی مناطق گرمسیری مانند خوزستان هم برداشت میشود.این دانه سرشار از آهن، فسفر، مس، منگنز، منیزیم، انواع ویتامینها و اسیدفولیک است بنابراین برای رفع کمخونی بسیار مفید است.
خواص باقلا
- باقلا سرشار از پتاسیم بوده که تاثیرات مفیدی بر سطح فشارخون دارد. پتاسیم سومین ماده معدنی مورد نیاز بدن است. کمبود این ماده معدنی در بدن منجر به ایجاد رخوت و سستی، عمل نامنظم قلب، استرس و زودرنجی میشود.
- کنسرو باقلا اوکادو یکی از منابع عالی فیبر و پروتئین به حساب می آید و مصرف آن همراه با برنج تمامی پروتئین ها و اسیدهای آمینه ضروری بدن را تامین می کند.
- کلسیم و پتاسیم موجود در کنسرو باقلا اوکادو از بروز پوکی استخوان جلوگیری کرده و به کنترل فشارخون بالا کمک می کند.
برای کسب اطلاعات بیشتر با کارشناس و مشاور فروش ما تماس بگیرید.
کارشناس و مشاور فروش خانم زهرا یلمه
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.