آیا میدانید کشک چگونه تهیه می شود؟آیا می دانید بادمجان چه خواصی دارد؟طرز تهیه کنسرو کشک بادمجان را می دانید؟آیا از قیمت کنسرو کشک بادمجان با خبر هستید؟آیا از نحوه ارزان فروشی فروشگاه ما خبر دارید؟
کشک
کشک یکی از فراورده های فرعی شیر است که به روش سنتی از جوشاندن،تغلیظ و یا خشک کردن دوغی که پس از کره گیری می ماند و یا از ماست بدون چربی تهیه می شود.کشک به عنوان یک غذای مقوی گرسنگی را کاهش داده و حجم کمی از معده را اشغال می کند.از کشک برای ساخت غذاهایی مانند:آش رشته،آش جو،کشک بادمجان و حلیم بادمجان استفاده می شود.
بادمجان
بادمجان یکی از صیفی جاتی است که در تمام فصول سال وجود دارد و بر خلاف تصوراتی که آن را بی خاصیت می داند سرشار از ویتامین ها و مواد مقوی است.. بادمجان خواص دارویی فراوانی دارد. و یک منبع ضد ویروسی مفید است.همچنین برای کنترل خون،پیشگیری از سرطان،کاهش وزن و درمان دیابت موثر است.
کشک بادمجان
هر طور حساب کنیم هیچ چیز به اندازه یک غذای خوشمزه ایرانی نمیتواند خستگی یک روز پرمشغله را از تن ما به در کند. کشک بادمجان فوری نیز بیشک یکی از بهترین و خوشمزهترین انتخابهای موجود برای عاشقان غذاهای سنتی است. از آنجایی که زمان لازم برای آماده کردن کشک بادمجان بسیار اندک است معمولا به عنوان اولین گزینهها به ذهن ما خواهد رسید. اما سوال اینجاست که چگونه میتوانیم این غذای لذیذ سنتی را تهیه کنیم؟ و آیا میتوان از غذاهای آماده نیز در این روزها استفاده کرد یا نه؟ این غذا به علت وجود آهن و مس نقش موثری در رفع کمخونی افراد دارد و سبب عملکرد بهتر مغز هم میشود.
خواص کشک بادمجان
- کشک بادنجان به علت داشتن ویتامینهای A ، C و E خاصیت آنتیاکسیدانی دارد بنابراین سیستم ایمنی بدن را تقویت و بدن را در برابر بیماریهای مختلف به ویژه انواع سرطانها محافظت میکند.
- کشک بادنجان خاصیت آنتیبیوتیکی دارد بنابراین عفونتهای بدن را از بین میبرد.
- باعث افزایش طول عمر و همچنین ضد پیری است.
- کلسیم بالا و فسفر موجود در کشک از پوکی استخوان جلوگبری می کند.
- کشک از شیر گاو،میش و بز تهیه می شود و دارای نمک و ویتامین است.
- این غذا به علت داشتن آهن و مس باعث رفع کم خونی در افراد می شود.
مواد تشکیل دهنده کشک بادمجان
- بادمجان
- پیاز
- سیرخرد شده
- کشک
- روغن مایع یا زیتون
- نعناع خشک
- مغز گردوی آسیاب شده
- نمک و فلفل و زردچوبه
طرز تهیه کنسرو کشک و بادمجان
- برای تهیه کشک بادمجان فوری پس از تهیه مواد لازم در ابتدا بادمجانها را پوست کنده، بشویید و کمی به آنها نمک بزنید. و پس از یک ربع الی نیم ساعت آب آنها را دور ریخته و داخل روغن سرخ کنید.
- اکنون بادمجانهای سرخ شده را داخل ظرف بزرگی بریزید و با گوشت کوب له کنید. برای یک دست شدن میتوانید از مخلوط کن نیز استفاده کنید. اما حواستان باشد که بادمجانها نباید خیلی خرد شوند.
- اکنون پیازها را به صورت خلالی خرد کرده و در شعله ملایم تفت دهید تا طلایی شود. سپس سیرهای خرد شده و نمک و فلفل و زردچوبه را نیز به آن اضافه کنید. سپس بادمجانها را نیز به این مخلوط اضافه کنید و تفت دهید تا جا افتاده شوند.
- در ظرف جداگانهای نعناع داغ را آماده کنید. اما مراقب باشید که نسوزد زیرا نعناع به محض سوختن تلخ میشود. سپس کشک رقیق شده با آب را به مخلوط اضافه کنید و خوب به هم بزنید. اکنون مرحله اضافه کردن نعناع داغ نیز رسیده است. پس از مخلوط کردن تمام مواد باید کمی صبر کنید تا آب خوراک تبخیر شود و سپس آماده سرو میباشد.
کنسرو کشک بادمجان یکی از کنسروهای آماده ای است که بسیار سریع می توان آماده کرد و با قیمت مناسب در بازار عرضه کرد که قیت فروشگاه ما نسبت به قیمت بازار پایین تر است برای راهنمایی و گرفتن مشاوره در مورد قیمت می توانید با مشاور و کارشناس فروش ما تماس بگیرید.
کارشناس و مشاور فروش خانم زهرا یلمه
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.