فواید کنسرو تن ماهی در بدنسازی
امروزه توجه به رژیم های خوراکی و مکمل های غذایی و تن ماهی هوور در بین همه مردم از اهمیت بالایی برخوردار شده است و این میزان اهمیت در میان ورزشکاران حرفه ای و خصوصا علاقه مندان رشته بدنسازی که در تمام برنامه های ورزشی خود به دنبال افزایش سرعت، قدرت، استقامت و در یک کلام ارتقاء سطح آمادگی جسمانی خود هستند؛ یکی از اصلی ترین مکمل های غذایی که بی اغراق هر مربی بدنسازی برای ورزشکار خود استفاده از آن را توصیه می کند، مکمل روغن ماهی (Fish Oil) است که حاوی مقادیر بسیار زیادی اُمگا 3 و دیگر اسیدهای چرب چند اشباعی می باشد که متاسفانه بر خلاف توانمندی بدن ما انسان ها، این نوع از اسیدهای چرب در فرآیندهای داخلی بدنی ما تولید نشده و بایستی از طریق تن ماهی وارد بدن ما شود تا بتوانیم ورزش سالمی داشته باشیم و عضلا قوی برای خود بسازیم.
اگر بخواهیم به فواید فوق العاده تن ماهی در بدنسازی اشاره کنیم باید بگوییم:
- اولین تاثیر شگفت انگیز روغن ماهی و تن ماهی نیایش در بدنسازی، تضمین سلامت قلب شما ورزشکاران سختکوش و مستعد است. استفاده از مکمل روغن ماهی سبب می شود تا عضله قلب در بدن شما تقویت پیدا کند و شما را از خطراتی نظیر: نارسایی قلبی، حملات قلبی و همچنین سکته قلبی که نهایتا می تواند شما را از پای درآورد، مصون نگه دارد
- یکی دیگر از تاثیر شگفت انگیز روغن ماهی در بدنسازی، کاهش التهاب و خستگی و درد ناشی از انجام تمرینات سنگین بدنسازی برای شما ورزشکاران است که سبب می شود با راحتی بیشتری در زمان به پایان رسیدن برنامه تمرینی خود همراه شوید و بتوانید از وضعیت سرحال خود برای انجام دیگر کارهای روزمرگی تان استفاده نمایید.
ماهی مخصوص تن ماهی چیست؟
شاید بعد از متوجه شدن فواید تن ماهی همه به دنبال این باشند که ماهی موجود در تن ماهی چه نوع ماهی است؟آیا این ماهی تمام املاحی که بدن نیاز دارد را تامین می کند.بر اساس استاندارد ایران،پوست طبیعی و شفاف همراه با عضلات سفت و ارتجاعی از علائم کیفیت مطلوب کنسرو ماهی تن است.علاوه بر این، در کنسرو ماهی تن نباید به هیچوجه پوست، فلس، باله، دم، خون، استخوان، ضایعات امعا و احشا ماهی و گوشت سیاه، حشرات که با چشم غیر مسلح قابل تشخیص باشد، وجود داشته باشد و رنگ محتویات کنسرو باید یکنواخت و طبیعی باشد.در ایران از ۴ نوع ماهی تن استفاده میشود؛ گیدر (زردباله)، هوور (مسقطی، خطی، بندری و معمولی)، زرده و اسبک (بادبان ماهی) که هوور و گیدر انواع مرغوب و گران تر و و زرده و اسبک انواع نامرغوب تر هستند.
توزیع تن ماهی با قیمت باور نکردنی
شاید هیچ کس فکر نمی کرد که ارزش ماهی اینقد بالا برود و نتوان در سرسفره ماهی خورد یا به سختی بتوان ماهی را تهیه کرد در چند سال اخیر شرکت های زیادی شروع به تولید تن ماهی کردند و روند رو به رشدی داشتند اما در پایان سال98اتفاق عجیبی افتاد و یکباره قیمت ماهی با آغاز سال99رشد زیادی پیدا کرد جوری که بیشتر کارخانه ها روبه تعطیلی می رود و یا آنها که تولید می کنند قیمت را فوق العاده بالا برده اند تن ماهی که در بازار با قیمت 12900به فروش می رسید امروز با قیمت17500به فروش می رسد ولی شرکت آوین کنسرو تمام محصولات توبیدی خود را به قیمت درب کارخانه عرضه می کند برای ثبت سفارش با ما تماس بگیرید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.