تن ماهی و جلوگیری از ابتلا به سرطان
اسید های چرب امگا3 نوع DHA و EPA موجود در ماهی های تن می تواند در پیشگیری از انواع سرطان تاثیر داشته باشد.امگا 3 موجود در این نوع ماهی ها خطر ابتلا به سرطان گوارش و پستان را کاهش می دهد؛ همچنین این رژیم غذایی در کنار درمان، برای بهبود افرادی که مبتلا به سرطان هستند، موثر است.ماهی یکی از آبزیانی است که طرفداران فوق العاده زیادی دارد و همه امروز به عنوان یک غذای کامل به آن نگاه می کنند چون تمام املاح مورد نیاز بدن را دارد و کمک می کند به سلامتی انسان و یکی از خواص تن ماهی جلوگیری از ابتلا به سرطان است چون تن ماهی نزدیک به 30 خاصیت دارد.و تمام برندهای تولیدی شرکت آوین کنسرو از جمله اورگانا،گراتیس،درج و…در انواع طعم ها این خصوصیات را دارند.
عوارض مصرف تن ماهی برای سالمندان
همانطور که از خواص فوق العاده تن ماهی صحبت کردیم و گفتیم که خواص زیادی دارد یک سری ضررهایی هم برای بدن و افراد دارد مثلا یک کارشنان تغذیه ایرانی با اعلام این خبر که سالمندان مبتلا به فشار خون از مصرف غذاهای شور از جمله ماهی دودی یا کنسرو شده و تن ماهی پرهیز کنند علت این امر سدیم بیش از اندازه و سرشار در تن ماهی می باشد.پس این جزو مضرات تن ماهی نیست زیرا تن ماهی به خاطر خواص فوق العاده بالا برای افرادی که پیشینه بیماری قلبی و عروقی یا دیابت دارند که اکثرا هم سالمندان هستند مضر است و این افراد باید در خوردن تن ماهی احتیاط کنند.
نمایندگی پخش تن ماهی لذیذ
از نظر طب سنتی، چون ماهی طبع سردی دارد و مزاج این فصل گرم است، مصرف انواع ماهیها به صورت کبابی یا بخارپز یا غذاهایی که با ماهی تهیه میشود همچون قلیه ماهی و ماهی شکم پر میتواند مزاج بدن را متعادل سازد، ضمن این که گوشت ماهی علاوه بر مقوی و مغذی بودن در مقایسه با گوشت قرمز و مرغ بسیار سهلالهضم و سبک بوده و بسرعت جذب میشود.اگر به دنبال یک تن ماهی لذیذ هستید که همه فواید و خواص را داشته باشد شرکت آوین کنسرو امروز با برندهای معروف بازار توانسته کمک زیادی به رونق بازار بکند و در سراسر ایران دفتر نمایندگی معتبر بزند تا همه بتوانند از تن ماهی لذیذ و درجه یک استفاده کنند.
برای ثبت سفارش و اطلاع از قیمت ها و نحوه فروش می توانید با کارشناس فروش ما تماس بگیرید و به صورت کاملا رایگان مشاوره بگیرید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.