بازار کنسرو ماهی گراتیس با قیمت مناسب
کنسرو ماهی هم خواص زیادی دارد.ولی بهتر است از ماهی تازه به صورت کبابی یا آب پز استفاده نمایید تا حداکثر استفاده را از آن ببرید. ولی اگر ماهی تازه در دسترس نبود، استفاده از تن نیز مفید است فقط باید از مصرف روغن آن پرهیز کنید، و بیماران قلبی نیز باید از کنسروهای رژیمی که بدون نمک و بدون روغن هستند، استفاده نمایند. زیرا سدیم بالا در کنسروها برای شان مضر است.ولی امروز با توجه به نیاز کشور و این که همه افراد چه آن هایی که مسن هستند و چه آن هایی که جوان هستند بتوانند یک کنسرو ماهی فوق العاده با کیفیت و عالی بخورند برآن شدیم تا با یک تیم متخصص و جوان در بوشهر انواع طعم های کنسرو ماهی گراتیس را با جدید ترین دستگاه های روز دنیا تولید کنیم و با جدید ترین قوطی ها یعنی EO ایزی اپن درب آسان بازشو تولید کنیم و به قیمت درب کارخانه در بازار های داخلی و خارجی به فروش برسانیم و این کیفیت بالا و طعم های متفاوت کنسرو ماهی گراتیس امروز وجه تمایز ما با بقیه تولید کننده ها است.
خریدار کنسرو ماهی گراتیس ارزان
کنسرو ماهی از لغت یونانی CONSERVER به معنی حفظ کردن،مشتق شده است. درست کردن کنسرو ماهی عبارت از ایجاد شرایطی که بتوان تحت آن شرایط نگهداری محصول مورد نظر را برای مدت های طولانی حفظ نمود.یکی از مهم ترین روش های آماده سازی یا فرآورری مواد خوراکی،حرارت دادن آنها میباشد . استفاده از حرارت نه تنها سبب بهبود کیفیت خوراکی (Eating Quality) مواد غذایی میشود ، بلکه از طریق کاهش سرعت یا توقف فعالیتهای شیمیایی ، آنزیمی و با کتریایی ، قابلیت نگهداری آنها را نیز افزایش میدهد .در مورد ماهی و دیگر فرآورده های دریایی نیز، حرارت دادن آنها ابتدا به منظور بهبود کیفیت خوراکی و در مرحله بعد جهت متوقف ساختن فعالیت های میکروبی و شیمیایی انجام می گیرد . منظور از کنسرو نمودن ماهی نیز تهیه محصولی است که بتوان آن را برای مدت طولانی حفظ نمود و در پایان مدت نگهداری نیز مطمئن بود که محصول سالم و قابل مصرف است به همین دلیل امروز سهم زیادی از بازار ایران را کنسرو ماهی گراتیس به خودش اختصاص داده است چون ما امروز این محصول گراتیس را به قیمت درب کارخانه و به صورت عمده و خرده در بازارهای ایران توزیع میکنیم.
با کیفیت ترین برند کنسرو ماهی گراتیس در ایران
ماهی تن، نمک، روغن مایع گیاهی (سویا، آفتابگردان و زیتون) که البته در صورت استفاده از روغن زیتون، باید روی قوطی قید شود. در غیر این صورت از روغنهای گیاهی مانند سویا یا غیره استفاده شده است. مرغوبترین ماهی تن در صنعت کنسروسازی نوع هوور و یا گیدر میباشد که مصرفکنندگان با توجه به ذکر نوع ماهی بر روی برچسب کنسروها میتوانند دقت نمایند و بهترین نوع کنسرو ماهی یعنی گراتیس را انتخاب کنند چون کنسرو ماهی گراتیس امروز با کیفیت ترین برند ایران است و در کنار آن نیز اورگانا،شونتون،طبیعت،سیحون،ساحل طلایی،ریمو،شبدیز،درج و…..برترین برندهای وارداتی و صادراتی ایران به حساب می آیند.
صادرات کنسرو ماهی گراتیس به قیمت تولید
شرایط تولید کنسرو ماهی به گونهای است که برخی از انواع ماهیان برای این منظور مناسب میباشد.در بسیاری از کشور های دنیا ، انواع ماهیان تن ،کیلکا ، شونتون ، سالمون ، گراتیس و اورگانا ماهی و سایر ماهیان مناسب برای کنسرو ماهی استفاده میگردند.در میان انواع فوق تن ماهیان شامل هوور مسقطی ، تن باله زرد باله (گیدر) ، تن دم دراز ، تن چشم درشت آلباکور و زرده جهت کنسرو سازی بیشتر مصرف میگردند .بازارچه های مرزی می تواند راه های ورود و خروج کنسرو ماهی را بر طبق مقررات و ضوابط و به صورت گسترده بهبود بخشد و کارخانه های کنسرو تن ماهی گراتیس به خوبی از این موقعیت استفاده می کند.و بهترین تولیدات خود را با کیفیت بالا و به قیمت درب کارخانه در کشورهای همسایه و کشورهای اروپایی توزیع می کنند.شما عزیزان برای ثبت سفارش و برای همکاری با ما می توانید با کارشناس فروش ما که امروز تجربه چندین ساله در عرصه مشاوره را دارد تماس بگیرید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.