عرضه کنسرو لوبیا با قارچ به صورت عمده
لوبیا چیتی گذشته از رنگ زیبای صورتی خود خواص بسیار زیادی هم دارد و درباره خواص لوبیا چیتی مقالات بسیار زیادی منتشر شده است. این لوبیا سرشار از مواد مغذی است و طعمی عالی دارد. بههرحال، اینها تنها دلیل محبوبیت لوبیاها نیستند، لوبیا چیتی منبعی عالی از پروتئین است اما چربی پایینی دارد و بهطورکلی برای رژیم روزانه شما و برای دستیابی به هر هدف سلامتی که دارید، عالی است.لوبیا چیتی، محبوبترین لوبیا در آمریکا و مکزیک است. اگر بوریتو، غذای محبوب شماست، باید بدانید لوبیا چیتی یکی از معمولترین مواد میانی بوریتو است. اگرچه لوبیا چیتی در امریکا بسیار رایج است اما خاستگاه این لوبیا، اسپانیا است.پس، لوبیا چیتی در زنجیرهغذایی چه مناطقی وجوددارد؟ خوب، همانگونه که در بالا گفتهشد، اگرچه لوبیا چیتی معمولا بهعنوان ماده میانی بوریتو یافتمیشود، اما در برخی از کشورها، لوبیا چیتی مانند برنج، سیبزمینی و سیبزمینی شیرین، یک غذای ثابت است، مخصوصا در فصل زمستان. لوبیا چیتی ظاهری منحصربهفرد دارد، یعنی همان طور که می دانید لوبیاهای کرمرنگ با نقطههای قهوهای مایل به سرخ را لوبیا چیتی می نامند. بنابراین شما این لوبیا را با دیگر انواع لوبیا اشتباه نمیگیرید. به هرحال، ظاهر منحصربهفرد این لوبیا، هنگام پختهشدن ازبین میرود و لوبیا به رنگ قهوهای صورتیمانند زیبایی درمیآید. بافت لوبیا چیتی مانند خامه است و همین ویژگی، این لوبیا را به یکی از خوشمزهترین لوبیاها تبدیلمیکند.اگر لوبیا چیتی بهجز زیباکردن و تزيين بشقاب غذایمان، هیچ فایده دیگری نداشتهباشد، دلیل خوردن آن چیست؟ در واقع، شما میتوانید از این تزیین غذایتان که سرشار از مواد مغذی مورد نیاز بدن و فواید سلامتی لوبیا چیتی نیز هست، لذتببرید.اما مهمترین خوراکی که از لوبیا قرمز تهیه میشود، خوراک لوبیا است که غذایی بسیار مقوی و لذیذ است و بسیار طرفدار دارد، مخصوصاً در روزهای سرد زمستان که یک غذای داغ خیلی میچسبد.
همه چیز درباره کنسرو لوبیا با قارچ
درگذشتههای دور که انسان به درک واضحی از خواص مواد غذایی مختلف نرسیده بود، خیلی از مواد غذایی پرخاصیت امروزی را به درد نخور و بیخاصیت میانگاشت و آنها را نادیده میگرفت.لوبیا قرمز یکی از این مواد غذایی است که درگذشته بیاهمیت و بیخاصیت شمرده میشده و به دلیل ارزان بودن، به آن لقب گوشت فقیران داده شده بوده است.اما به مرور زمان محققان مواد غذایی دریافتند که این لوبیای خوشرنگ و لذیذ نهتنها بیخاصیت نیست، بلکه سرشار از خاصیتهای گوناگون برای بدن است که بهعنوان یکی از نیازهای ضروری بدن محسوب میشود.خوراک لوبیا چیتی میتواند به عنوان یک میان وعده یا حتی پیش غذا باشد و اگر بدون گوشت آن را طبخ کنید غذایی وگان است. معمولا کنسرو این خوراک هم از هر سوپرمارکتی قابل خریداری است. اما با توجه به دستور پخت ساده و راحت این خوراک به شما پیشنهاد میکنیم خودتان دست به کار شوید و آن را درست کنید. برخی از افراد در دستور پخت خوراک لوبیا چیتی گوشت اضافه میکنند و برخی نیز قارچ. البته این غذا فقط در ایران محبوب نیست، خوراک لوبیا چیتی مکزیکی هم در جهان بسیار محبوب است و به روشهای مختلف تهیه میشود.
خواص کنسرو لوبیا با قارچ
- یبوست میتواند باعثشود احساسکنید معدهتان پر از غذاست اما شما نمیتوانید کاری کنید. خوب، پیشگیری از آن خیلی از درمان آن آسانتر است. مصرف مقدار کافی فیبر میتواند به شما در پیشگیری از یبوست کمککند و چون لوبیاچیتی سرشار از فیبر است میتوانید برای همیشه با یبوست خداحافظیکنید.
- چیزی که برای یک دستگاه گوارش سالم نیازدارید چیز زیادی نیست بهجز مقدار کافی فیبر. فیبر حلنشدنی مسئول دفع کامل مواد غیرضروری روده از دستگاه گوارش است. بدون آن، بعضی از مشکلات معده بهوجود میآیند.
- خیلی از افراد بهدنبال راهی برای کاهش فشارخونشان هستند. خوب، بهترین کاری که میتوانید انجامدهید، پرهیز از غذاهاییکه فشارخون را بالا میبرند و مصرف غذاهایی است که فشارخون را پایینآورده و از بالارفتن آن جلوگیریمیکند. لوبیاچیتی سرشار از مواد معدنی مانند پتاسیم است که میتواند میزان زیاد سدیم موجود در جریان خون را کنترلکند. سدیم یکی از عوامل اصلی فشارخون بالا است.
- سکته مغزی نیز درست مانند حمله قلبی است. تجمع لخته خون در رگها و عروق یکی از دلایل اصلی سکته است. مغز برای عملکرد، اکسیژن کافی دریافتنمیکند و برای همین سکته اتفاقمیافتد. این وضعیت میتواند کشنده باشد. حتی افرادی که از سکته جان سالم بهدربردهاند هم دچار آسیب جزئی یا جدی در سیستم عصبی میشوند.
- زنان در دوره قاعدگی و بارداری و همچنین مردان با عادات غذایی بد میتوانند به کمبود آهن مبتلاشوند. در دوران بارداری، کمبود آهن میتواند نه تنها برای مادر بلکه برای جنین نیز کشنده باشد. بههمین دلیل است که مصرف غذاهای سرشار از آهن و دیگر مواد معدنی بسیار توصیهمیشود و لوبیاچیتی هم دراین مورد بسیار توصیهمیشود.
مرکز نمایندگی بهترین کنسرو لوبیا با قارچ در ایران
امروز افتخار این را داریم که نمایندگی دو برند پرفروش کنسرو لوبیا با قارچ در ایران را داریم دو برندی که امروز از نظر کیفیت حرف اول را می زنند و قیمت فوق العاده مناسبی نسبت به بقیه برندهای موجود در بازار دارد ما امروز کنسرو لوبیا با قارچ سیحود و اورگانا دو برند فوق العاده را با بهترین کیفیت و ارزان ترین قیمت در اختیار شما قرار می دهیم.فقط کافیست شما عزیزان با کارشناس فروش ما تماس بگیرید و تمام اطلاعات را ازشون دریافت کنید.
راز با کیفیت بودن کنسرو لوبیا با قارچ در چیست؟
وقتی دیگر عقلتان برای پختن ناهار یا شام به جایی قد نمیدهد، وقتی یک دفعه مهمانهای ناخوانده از راه میرسند، وقتی حال و حوصله پختن ناهار یا شام را ندارید، وقتی هوس یک غذای حاضری کردهاید، به فکر چه غذایی میافتید؟ بله، درست حدس زدید، موادغذایی کنسرو شده، تمام مشکلات شما را آسان میکنند. موادغذایی کنسرو شده زیادی در بازار وجود دارد؛ از کنسرو ماهی و لوبیا گرفته تا انواع خورشهایی که کنسرو شدهاند ولی چگونه میتوان یک کنسرو سالم را انتخاب، نگهداری و مصرف کرد؟هیچ میدانید کنسرو برای اولین بار چه زمانی و چگونه به عنوان یک روش نگهداری غذا ابداع شد؟ کلمه کنسرو از لغت یونانی «کنسروار» به معنی محافظت کردن گرفته شده است. بنابراین میتوان گفت هدف از کلمه کنسرو کردن در صنایع غذایی، ایجاد شرایطی است که بتوان تحت آن شرایط محصول مورد نظر را برای مدت طولانی نگهداری کرد. در نتیجه از نقطه نظر کلی، تمامیروشهای نگهداری مانند استفاده از حرارت، سرما، مواد افزودنی، اشعه و… در واقع نوعی روش کنسروسازی به حساب میآیند اما به علت اینکه در کشور ما از ابتدای کار صنایع قوطی کردن مواد غذایی از کلمه کنسرو استفاده شده است، عبارت کنسروسازی فقط قوطی کردن مواد غذایی را تعریف کرده و در واقع این اصطلاح جانشین کلمه واقعی آن یعنی کنینگ یا تاینینگ شده است.بیشتر افراد به منظور کاهش وزن، رژیم میگیرند و خود را از خوردن غذاهای مفید و سالم محروم میسازند و نه تنها نمیتوانند از این طریق کاهش وزنی موفق داشته باشند، بلکه به سلامتی بدن خود آسیب میرسانند. حبوبات از جمله مواد غذایی مفید و مغذی هستند که بدن به آنها نیاز دارد و حتی میتوان با کمک آنها کاهش وزنی مناسب را تجربه کرد.کنسرو نمودن با روشهای گوناگونی مواد مصرفی را در شرایط خلا قرار می دهد که از میکروبی و فاسد شدن آن به دلیل مجاورت با هوا پیشگیری می کند و بنابراین با این شیوه می توان مواد غذایی گوناگون را به مدت دوسال در محیطی با دمای معمولی قرار داد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.