می دانید از لوبیا می توان کنسرو آن را تهیه کرد؟آیا انواع لوبیا را می شناسید؟از قیمت لوبیا در بازار ایران خبر دارید؟خواص لوبیا را می شناسید؟طرز تهیه کنسرو لوبیا را می دانید؟
لوبیا
لوبیا دارای میزان بالایی از فیبر محلول است.چربی آن اندک و فاقد کلسترول است،سدیم لوبیا به طور طبیعی پایین است و همچنین منبع غنی از کربوهیدرات است برای پیشگیری از نفخ شکم حتما لوبیا را قبل از پخت خیس کنید. اگر به تازگی قصد دارید لوبیا را به رژیم غذایی خود بیفزایید، ابتدا میزان کمی لوبیا را در کنار سبزیجات یا برنج سرو کنید.لوبیا در دسته بندی غذایی در گروه حبوبات می گنجد.
انواع لوبیا
- لوبیا چشم بلبلی
- لوبیا چیتی
- لوبیا قرمز
- لوبیا سیاه
- لوبیا سفید
خواص لوبیا
- حجم ادرار را زیاد و ادرارآور است.
- مصرف لوبیا برای درمان بیماری های دستگاه ادراری مناسب می باشد.
- رفع سنگ کلیه
- نرم کننده ریه و سینه
- لوبیا دارای فیبر و ویتامینها و مواد معدنی فراوان همچون ویتامین B، ویتامین C. و ویتامین D است. لوبیا با داشتن آنتیاکسیدان بالا برای پیشگیری از سرطان نیز بسیار مناسب است.
- انواع لوبیا حاوی مواد مغذی مهمی مانند اسید فولیک (فولات یا ویتامین B۹) هستند.
- لوبیا به ثابت کردن سطح قند خون کمک می کند و حتی از دیابت پیشگیری می کند.
طرز تهیه کنسرو لوبیا
تهیه کنسرو لوبیا محتاج تعدادی مرحله است که با تمیز کردن و گرفتن ناخالصی ها و سنگ گیری لوبیا آغاز شده و با خیساندن و سپس پخت مقدماتی و آنزیم بری ادامه پیدا کرده و پس از آن لوبیاهای پخت خورده را در قوطی می ریزند. اما در تهیه این نوع محصول احتیاج به سس نیز وجود دارد که پس از تهیه آن طبق فرمولاسیون،آن را گرم کرده و به صورت داغ به لوبیاهای درون قوطی اضافه می شود.پس از آن نیز قوطی ها باید هواگیری شده و برای دربندی آماده شوند.پس از دربندی قوطی ها نیز فرآیند حرارتی استریلیزاسیون بر روی قوطی ها انجام شده و سپس سرد می شود.
برای اطلاع از نحوه فروش و قیمت ها با کارشناس فروش ما تماس بگیرید.
کارشناس و مشاور فروش خانم زهرا یلمه
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.